KSBÜ YENİ UZMANLAR YETİŞTİRİYOR

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) İç Hastalıkları Anabilim Dalında (AD) sınavlarını başarıyla tamamlayan 5 asistan, uzman oldu.

KSBÜ- Kovid- 19 ile mücadele edilen bu dönemde Dr. Ahmet Batmaz, Dr. Aydan Akalın, Dr. Derya Ünal, Dr. Nazif Yalçın ve Dr. Saıda Mammadova sınavlarını başarıyla tamamlayarak, uzman oldular.

İç Hastalıkları AD Başkanı Prof. Dr. Kevser Onbaşı, “Pandemi dönemi yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Bu yoğunlukta yeni uzman yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Arkadaşlarımı tebrik ederim.” dedi.

KSBÜ YENİ UZMANLAR YETİŞTİRİYOR