KSBÜ’LÜ OLMAK BÜYÜK BİR AYRICALIK

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Tıp Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Dr. Buğra Tekinel, mezuniyetinin ardından veda ziyaretlerinde bulundu. Diplomasını Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu’dan alan Tekinel, “KSBÜ’lü olmak büyük bir ayrıcalık.” dedi.

KSBÜ- Tıp Fakültesi öğrenci temsilciliği görevini başarıyla yerine getiren Dr. Buğra Tekinel mezuniyetinin ardından, Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın’a ziyaret gerçekleştirdi.

Tekinel ziyaretlerle ilgili, “Diplomamı, gerek akademik başarısı gerek hayat tecrübesi ile bana rektörlük öncesi ve rektörlük sürecinde her zaman örnek olan Prof. Dr. Vural Kavuncu’dan almak büyük bir gurur kaynağıdır. Tıp Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın’da beni tebrik etti. Hocalarım gibi ömür boyu hekimlik ahlakından kopmadan iyi bir hekim, iyi bir insan ve bu ülkenin yetiştirdiği bir değer olmayı diliyorum. Üniversitemizi tercih eden arkadaşlarıma seslenmek istiyorum. KSBÜ’lü olmak büyük bir ayrıcalık.” dedi.

KSBÜ’LÜ OLMAK BÜYÜK BİR AYRICALIK