ZAFER HAVALİMANI YÖNETİCİLERİNDEN KSBÜ ZİYARETİ

Bölgesel Zafer havalimanımızda önümüzdeki günlerde İşletme Müdürü olarak göreve başlayacak olan Ali Ersan ALTUNDAL ve Türk Hava Yolları Temsilcisi Erhan BULUT Rektörümüz Prof. Dr. Vural KAVUNCU’ya nezaket ziyaretinde bulundular. Kütahya ilimizin gelişmesinde önemli rolü olan Zafer Havalimanı’nın işleyişi ve Havalimanının etkin kullanılabilmesi açısında yapılabilecekler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca KSBÜ Üniversitemiz ile ilgili son gelişmeler konusunda bilgi aktarıldı.

ZAFER HAVALİMANI YÖNETİCİLERİNDEN KSBÜ ZİYARETİ