“SÖYLEMLERDE BULUNAN BİR ÜNİVERSİTE DEĞİL BUNLARI HAYATA GEÇİREN BİR ÜNİVERSİTEYİZ.”

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemizde göreve yeni başlayan idari personellerimizle tanışma toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Rektör Prof. Dr. Vural KAVUNCU, rektör yardımcıları ve daire başkanları katıldı.

Çeşitli birimlerde göreve başlayan 13 personelimiz kendilerini tanıttı nerede görev yaptıklarını anlattı. Rektörümüz üniversitemizde göreve başlayan personellerimize hayırlı olsun temennileriyle başarılar diledi.

Prof. Dr. Vural KAVUNCU yaptığı konuşmada;

İnsanın işine sabah mutlu gelmesi ve evine huzurla dönmesi insanın kendi ruhuna iyiliktir dedi, personellere kurum işleyişi ve görevleriyle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Bir probleminiz olduğunda her zaman çekinmeden bizimle paylaşın.

İş ve görev tanımlarının yanında kendi çalışma alanına girmeyen konularda gördüğünüz eksiklikleri de gidermeye çalışın varsa konuyla ilgili çözüm önerilerinizi getirin, kendinize durumdan vazife çıkartın. Kendi gelişiminiz için de proje üretin biz de bu konuda size destek verelim.

Herkes bulunduğu masada yaptığı işin bilincinde ve sorumluluğunda olduğunu unutmamalıdır.

Ülkemizin başına bin türlü çorap örülmeye çalışılan şu dönemde sınırlarımızda mücadele eden nöbet tutan Mehmetçiğimizin nasıl bir sorumluluğu varsa sizin de burada olmaktan bir sorumluluğunuz var. Bura da rektör için çalışmayacaksınız Devletimizin hedeflerine ulaşabilmesinde sizde artık bir kamu personeli olarak görev yapacaksınız.

Üniversitemizin kadrolarını büyütürken liyakatı birinci önceliğimiz olarak kabul ediyoruz.

Buraya gelen her öğrenciyi evladınız, kardeşiniz kabul edeceksiniz. Çünkü biz bu öğrencilerimiz ve ailelerine en iyi eğitimi vereceğimizi taahhüt ediyoruz. Unutmamanız gereken en önemli şey biz “Söylemlerde bulunan bir üniversite değil bunları hayata geçiren bir üniversiteyiz.”

Sizlere güzel bir çalışma dönemi geçirmenizi uzun ve mutlu bir iş hayatından sonra Allah’tan buradan emekli olmayı nasip etmesini temenni ediyorum.

Prof. Dr. Vural KAVUNCU yaptığı konuşmada;

Bir probleminiz olduğunda her zaman çekinmeden bizimle paylaşın.