DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTEMİZİN AKADEMİK VE İDARİ KADROSUYLA BİR ARAYA GELDİK.

Rektörümüz Prof. Dr. Vural KAVUNCU bugün Diş Hekimliği Fakültemiz ve KSBÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama Merkezimizin akademik ve idari kadrosu ile bir araya geldi.

Bu yılın sonuna doğru hizmete girecek olan yeni uygulama merkezinde inceleme değerlendirmelerde bulunan heyete rektör yardımcılarımızda eşlik etti.

Prof. Dr. Vural KAVUNCU Kütahya’lı hemşehrilerimize yakışacak bir Sağlık Tesisi kazandırmanın heyecanını taşıyoruz dedi.

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTEMİZİN AKADEMİK VE İDARİ KADROSUYLA BİR ARAYA GELDİK.