TAVŞANLI İLÇEMİZDE GÖREVE BAŞLAYAN BÜROKRATLARIMIZI ZİYARET ETTİK

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Vural KAVUNCU İlçemizde göreve yeni başlayan bürokratlarımızı ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

Ziyaret programına Rektör Prof. Dr. Vural KAVUNCU, Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Ahmet ÇEKİRDEKÇİ, Prof. Dr. Duygu PERÇİN RENDERS ve Genel Sekreter Vekili Yaşar GÜNEŞ katıldı.

Tavşanlı ilçe Kaymakamı Erdoğan KANYILMAZ, Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Sabahattin ALTINTAŞ, ilçe Emniyet Müdürü Ahmet YÜCESOY, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih KOCAMAN ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İbrahim KARLI’ ya sırasıyla gerçekleştirilen ziyaret kapsamında üniversitemizin çalışmalarıyla ilgili bilgiler de aktarıldı.

Rektörümüz karşılıklı işbirliği ve iyi niyet temennilerinin gerçekleştiği ziyaretler kapsamında bürokratlarımıza hayırlı ve verimli bir çalışma dönemi geçirmelerini diledi.

TAVŞANLI İLÇEMİZDE GÖREVE BAŞLAYAN BÜROKRATLARIMIZI ZİYARET ETTİK