AKADEMİK ATAMALARDA TEMEL ÖLÇÜTÜMÜZ LİYAKAT

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemizde (KSBÜ) geleneksel hale gelen çiçekli hoş geldiniz törenini bugün de aramıza katılan 13 öğretim elemanı için düzenlendik.

Akademisyen atamalarında liyakat kriterini temel ölçüt olarak alıyoruz. Amacımız nitelikli akademisyenleri kadromuza katarak Üniversitemizin bilim ve araştırma değerini yükseltmek, ülke genelinde tercih edilirliğini artırmak. Bu amaçla Merkezi bir Tıp Araştırma Merkezi kurduk, akademisyenler ve öğrencilerimiz için geniş laboratuar imkanları, araştırmacı desteği ve bilimsel veritabanlarına ulaşım imkanları sağlıyoruz.

Projesi olan öğretim elemanlarımıza desteğimizi esirgemeyeceğiz. Bu sene kurduğumuz Sürekli Eğitim Merkezimizde öğrenci ve akademisyenlerimiz için yabacı dil kursları açacağız. Üniversitemizin isminin ülkemizde ve uluslararası alanlarda duyulması için yapılacak bilimsel değeri yüksek çalışmaları bekliyoruz. Klasik üniversite anlayışından uzak, söylemlerini hayata geçiren üniversite anlayışıyla hedeflerimize doğru hep birlikte aynı anda kürek çekmemiz gerekiyor dedi. Açık ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla üniversite yönetiminin karalarını oy birliğiyle alıyor ve bunları hayata geçiriyoruz. Katılımcı üniversite anlayışını tüm personelimize yayabilmek için artısıyla eksisiyle herkesin görüş ve fikirlerini alabilmek gibi bir gayret içindeyiz.

Mevzuattan öte etik kurallara uyan bir yönetim ilişkisi kurduk, tüm öğretim üyeleri bizlere rahatlıkla ulaşabiliyor. Bu anlayışla huzurlu çalışma ortamımıza tüm öğretim üyelerinin katkı vermesini bekliyor aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza akademik yaşamlarında başarılar diliyorum

Aramıza katılan akademisyenlerimiz;

1.       Prof.Dr. Öznur AK, TIP FAK. Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji

2.       Doç.Dr. Filiz ÖZYİĞİT, TIP FAK. Farmokoloji

3.       Doç.Dr. Serhat YALÇINKAYA, TIP FAK. Göğüs Cerrahisi

4.       Doç.Dr. Cansu ÖZBAYER, TIP FAK. Tıbbi Biyoloji

5.       Doç.Dr. Fatma BAŞAR, SAĞ.BİL.FAK. Doğum ve Kadın Has.Hemş.

6.       Dr.Öğr.Üyesi  Ayşe  KOÇAK SEZGİN, TAVŞANLI SHMYO Dezenfeksiyon, Sterilizasyon ve Antisepsi Tek.

7.       Dr.Öğr.Üyesi Berkan ALTAY, DİŞ HEKİMLİĞİ Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi

8.       Dr.Öğr.Üyesi Mehmet SEVİM, TIP FAK. Üroloji

9.       Dr.Öğr.Üyesi Hakan AKKAN,  SAĞ.BİL.FAK. Fizyoterapi

10.   Dr.Öğr.Üyesi Gülce KALLEM SEYYAR, SAĞ.BİL.FAK. Ergoterapi

11.   Dr.Öğr.Üyesi Azamat HEKİMOĞLU, TIP FAK. Radyasyon Onkolojisi

12.   Dr.Öğr.Üyesi Eda Özge OKUR, SAĞ.BİL.FAK. Ergoterapi

13.   Öğr. Gör Hazal POYRAZ RÜSTEMOĞLU, GEDİZ SHMYO Çocuk Gelişimi

AKADEMİK ATAMALARDA TEMEL ÖLÇÜTÜMÜZ LİYAKAT

Aramıza katılan akademisyenlerimiz;

2.       Doç.Dr. Filiz ÖZYİĞİT, TIP FAK. Farmokoloji

3.       Doç.Dr. Serhat YALÇINKAYA, TIP FAK. Göğüs Cerrahisi

4.       Doç.Dr. Cansu ÖZBAYER, TIP FAK. Tıbbi Biyoloji

5.       Doç.Dr. Fatma BAŞAR, SAĞ.BİL.FAK. Doğum ve Kadın Has.Hemş.

7.       Dr.Öğr.Üyesi Berkan ALTAY, DİŞ HEKİMLİĞİ Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi

8.       Dr.Öğr.Üyesi Mehmet SEVİM, TIP FAK. Üroloji