‘STUDY IN TURKEY’ FUARINDA KSBÜ TANITILDI

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından Türk üniversitelerini yurt dışında dijital ortamlarda da tanıtmak için düzenlenen ve yükseköğretim tarihinde küresel ölçekteki ilk sanal fuar olan 'Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2020'ye Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) de katıldı.

Fuarda üniversitemizi tanıma fırsatı bulan yükseköğretim çağındaki gençler, sanal ortamda sorularını ilettiler. Bu fuar için KSBÜ tarafından oluşturulan özel ekip, öğrencilerin soruları için hazır bulundu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan KSBÜ Fuar Koordinatörü Öğr. Gör. Sinan Darcan, “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı ile birlikte üniversitemizi online ortamda tanıtma şansı bulduk. Standımızı ziyaret edenler üniversitemiz hakkında broşür, resim ve videolarla bilgilendirilip, dileyen öğrenciler uzman KSBÜ personeli ile sanal sohbet gerçekleştirerek, sormak istediği soruları da yöneltebiliyor. Türkiye’nin sağlık temalı devlet üniversitemizi her alanda tanıtmaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

‘STUDY IN TURKEY’ FUARINDA KSBÜ TANITILDI