KÜTAHYA’NIN GELİŞİMİ AÇISINDAN SAĞLIK TURİZMİN ÖNEMİ VURGULANDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya Valiliği görevine atanan Ali Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Çelik, şehrin gelişimi açısından sağlık turizmin öneminden bahsederek, KSBÜ ile birlikte yoğun bir çalışma temposu içinde olacaklarını belirtti.

KSBÜ-  Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Kütahya Valiliği görevine atanan Ali Çelik’e, Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu tarafından tebrik ziyareti geçekleşti. Ziyaret kapsamında farklı konular hakkında karşılıklı olarak istişarede bulunuldu.

Vali Çelik, Kütahya’da iki devlet üniversitesinin bulunması, kente ayrıcalık kattığını vurguladı. Çelik ayrıca şu ana kadar, başta pandemi dönemi olmak üzere sağlık hizmetlerinde sunulan çeşitlilikten dolayı, KSBÜ’nün katkıları için tebrik etti.

Vali son olarak Kütahya’nın gelişimi açısından sağlık turizmin öneminden bahsederek, KSBÜ ile birlikte yoğun bir çalışma temposu içinde olacaklarını belirtti.

KÜTAHYA’NIN GELİŞİMİ AÇISINDAN SAĞLIK TURİZMİN ÖNEMİ VURGULANDI