KSBÜ’DE SALGINA KARŞI ÖNLEMLER ALINIYOR

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemizde (KSBÜ) yeni tip koronavirüs (Kovid- 19) salgınına karşı önlemler alınıyor. Esnek çalışma yöntemi uygulanan üniversitemizde, akademik ve idari personel hem maske takıyor hem de sosyal mesafe kuralını uyguluyor.

Kovid- 19 salgınının yayılmasını önlemek amacıyla, KSBÜ Rektörlüğü tarafından bir dizi önlem yürürlüğe konuldu. Rektörlük tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Kovid- 19 salgınının yayılmasını önlemek amacıyla, Üniversitemiz akademik ve idari birimlerinde görev yapan tüm personellerin, mesai saatleri içerisinde maske takmaları ve sosyal mesafe kuralına riayet etmeleri gerekmekte olup, maske temini Rektörlüğümüzce karşılanacaktır.” denildi.

KSBÜ’DE SALGINA KARŞI ÖNLEMLER ALINIYOR