İNTÖRN ÖĞRENCİLERİMİZİN EĞİTİMLERİNE DE 3 HAFTA ARA VERİLDİ

KSBÜ Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu intörn öğrencilerimize bir mesaj paylaştı. Rektör Kavuncu mesajında şunları dedi:

"Bugün Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. M. Cem Algın intörn öğrencileri ile birlikte bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda alınan karar dikkate alınarak, KSBÜ Rektörlük olarak 16 Mart 2020 tarihinden itibaren intörn öğrencilerimizin eğitimlerine 3 hafta süre ile ara verdik. Bu süre mezuniyet sürelerini uzatmayacak. Öğrencilerimiz de ihtiyaç halinde, görev verilecek her birimde gönüllü olarak çalışmaya hazır olduklarını bildirdiler. Bundan hiç kuşkumuz yok. Öğrencilerimiz ile gurur duyuyoruz."

(Fotoğraf daha önceye aittir. Toplantıda gerekli önlemler alınmıştır.)

İNTÖRN ÖĞRENCİLERİMİZİN EĞİTİMLERİNE DE 3 HAFTA ARA VERİLDİ

(Fotoğraf daha önceye aittir. Toplantıda gerekli önlemler alınmıştır.)