REKTÖR KAVUNCU EGE FUARI’NIN TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Cumhurbaşkanlığımız himayelerinde, Ege Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan “Ege Bölgesi Kariyer Fuarı” tanıtım toplantısına katılım sağladı.

Rektör Kavuncu toplantı ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Ege Üniversitesi koordinatörlüğünde 20-21 Mart 2020 tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek olan ‘Ege Bölgesel Kariyer Fuarı’ tanıtım toplantısına katılım sağladık. Bu fuara KSBÜ öğrencilerimizin katılımını önemsiyoruz.”

Prof. Dr. Vural Kavuncu ayrıca KSBÜ öğrencilerimize fuara katılımlarına ilişkin, “Unutmayın; ‘Bu İş’in Ucunda Sen Varsın” sloganını hatırlattı.

Toplantıya, KSBÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Sinan Darcan da katıldı.

REKTÖR KAVUNCU EGE FUARI’NIN TANITIM TOPLANTISINA KATILDI