TÜRK HİSTOLOJİ VE EMBRİYOLOJİ DERNEĞİ’NDEN ZİYARET

Türk Histoloji ve Embriyoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Çiğdem Elmas; dernek üyeleri Prof. Dr. Dilara Zeybek, Prof. Dr. Yiğit Uyanıkgil, Prof. Dr. Gamze Tanrıöver ve Doç. Dr. Orhan Özatik ile birlikte Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında KSBÜ tarafından düzenlenecek olacak 1. Uluslararası & 15. Ulusal Histoloji ve Embriyoloji Kongresi hakkında görüşüldü. Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu ziyaretlerinden dolayı konuklarımıza teşekkür etti.

TÜRK HİSTOLOJİ VE EMBRİYOLOJİ DERNEĞİ’NDEN ZİYARET