MURAT DAĞI TERMAL KAYAK MERKEZİ AÇILDI

Murat Dağı Termal Kayak Merkezi, protokolün katıldığı törenle birlikte hizmete açıldı. Açılış törenine, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu da katılım sağladı.

#KSBÜ (#Gediz)-   Hem kayak hem termal turizm keyfinin bir arada yaşanmasına imkan sağlayan Kütahya’nın Gediz ilçesindeki 2300 metre rakımlı Murat Dağı’nda bulunan Termal Kayak Merkezi, protokolün katılım sağladığı törenle birlikte hizmete açıldı.

Törene katılan KSBÜ Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu, doğal güzelliğiyle dikkat çeken Murat Dağı için, “Murat Dağı Kütahya için bir değer. Bugün açılışı gerçekleşen Murat Dağı Termal Kayak Merkezi’nde emeği bulunanlara teşekkürlerimi iletiyorum. Biz de üniversite olarak, ‘Sosyokültürel Etkinlikler’ dersi kapsamında öğrencilerimizi Murat Dağı ile tanıştırıyoruz. Bunun dışında tatile giren öğrenciler Murat Dağı Termal Kayak Merkezi’nde karın ve kayağın tadını çıkarabilirler.” ifadelerini kullandı.

Törende renkli görüntüler ortaya çıktı. Öğrenciler ellerinde Türk bayrağıyla kayak gösterisi yaptı.

Kayak yarışmasında dereceye giren minik öğrenci, Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu ile poz vererek, ileride ulusal ve uluslararası şampiyonalara katılmak istediğini belirtti.

MURAT DAĞI TERMAL KAYAK MERKEZİ AÇILDI