KSBÜ AİLESİ GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYOR

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemizde (KSBÜ) personel sayısı gün geçtikçe artıyor. Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu yeni göreve başlayan personellere hoş geldiniz toplantısı yaptı.

KSBÜ- Toplantıya KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ile birlikte Rektör Yrd. Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi, Genel Sekreter Kutlu Önal,  daire başkanları ve yeni göreve başlayan personeller katılım sağladı. Rektör Kavuncu yeni göreve başlayan personellere hayırlı olsun dileklerini ileterek, kurum çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

KSBÜ’nün ilk kurulduğu Mayıs 2018 tarihinde idari personel sayısı 111, sözleşmeli personel sayısı 4, sürekli işçi sayısı 22 iken; Aralık 2019 tarihli bilgilere göre idari personel sayısı 149, sözleşmeli personel sayısı 23 ve sürekli işçi sayısı 44’e ulaşmıştır. Toplam personel sayısı 137’den, 216’ya ulaşmıştır.

KSBÜ AİLESİ GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYOR