DİJİTAL KÜTÜPHANE HAKKINDA EĞİTİM VERİLDİ

Veri tabanı ve e- kitap koleksiyonuyla zenginleşen Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Kütüphanesinin, dijital kütüphane kullanımı hakkında eğitim verildi.

KSBÜ- Tıp Fakültemiz Konferans Salonunda gerçekleşen eğitimde, dijital kütüphane kapsamında Elsevier ClinicalKey ve UpToDate veri tabanlarının kullanımıyla ilgili Bülent Karacan bilgi verdi.

Üniversitemiz tarafından yeni alınan Springer Medicine koleksiyonuna ait e-kitaplar hakkında ise Merve Karagülle bilgilendirme yaptı.

KSBÜ Tıp Fakültemiz Konferans Salonunda gerçekleşen eğitim daha sonra KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde de verildi.

DİJİTAL KÜTÜPHANE HAKKINDA EĞİTİM VERİLDİ