YÜKSEKÖĞRETİMDE KALİTE SÜREÇLERİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

#KSBÜ- Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemizde “Yükseköğretimde Kalite Süreçleri” konulu eğitim gerçekleşti. Eğitimin açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu yaptı. Rektör Kavuncu yükseköğretimde kalite süreçlerinin önemini vurgulayarak, eğitimin verimli geçmesini temenni etti.

Rektör Kavuncu’nun konuşmasının ardından DPÜ Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Bahar Çelik,  kalite süreçleri ve güvencesi konuları hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Eğitime Üniversitemiz öğretim elemanları ve idari personel katılım sağladı. Toplantının sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu, eğitimi gerçekleştiren Öğr. Gör. Dr. Çelik’e hediye takdim etti. Ardından toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

YÜKSEKÖĞRETİMDE KALİTE SÜREÇLERİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ