ALİ GÜRAL LİSESİ KSBÜ HAKKINDA BİLGİ ALDI

Kütahya Ali Güral Lisesi öğrencileri Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) hakkında bilgi aldılar.

#KSBÜ- Ali Güral Lisesinin 12. Sınıf öğrencileri üniversitemizi ziyaret edip, hakkında bilgi aldılar. Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinin daha yeni bir üniversite olmasına rağmen, başarılı çalışmaları ile hızlı bir çıkış yaptığını ifade ederek, sağlık temalı butik üniversitenin avantajlarından bahsetti. KSBÜ Tıp Fakültesinde öğretim üyesi başına 3, Diş Hekimliği Fakültesinde ise öğretim üyesi başına 5 öğrenci düştüğünün altını çizen Rektör Kavuncu, öğrencilerin böylelikle öğretim üyeleri ile daha fazla birlikte çalışma imkanlarının olduğunu iletti. Prof. Dr. Vural Kavuncu liseli öğrencilere üniversite olarak her zaman kapılarının açık olduğunu vurgulayarak, örneğin başvurdukları TÜBİTAK projeleri ile KSBÜ’den hem öğretim üyesi desteği hem de laboratuvar desteği alabileceklerini söyledi.

Rektör Kavuncu’nun konuşmasından sonra Öğrenci İşleri Daire Başkanı Yaşar Güler, “Rektörümüzün söylediği gibi liseli öğrencilerimize kapımız her zaman açık. Projeleriniz ile istediğiniz zaman gelip, desteğimizi alabilirsiniz.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Koçak öğrencileri laboratuvarları gezdirerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öğrenciler cihazları inceleyerek, KSBÜ’nün imkanlarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

ALİ GÜRAL LİSESİ KSBÜ HAKKINDA BİLGİ ALDI