KSBÜ KÜTÜPHANESİ E-KİTAP KOLEKSİYONU İLE ZENGİNLEŞTİ

Springer Nature tarafından 2017-2019 yılları arasında elektronik olarak yayınlanan "Medicine" koleksiyonuna ait 2573’den fazla e- kitap, tüm akademik personel ve öğrencilerin kullanımına açılmıştır.

Üniversite içerisinden hiçbir üyelik gerektirmeden kullanabilirsiniz.

Erişim için tıklayınız.

Kütüphane kataloğu üzerinden erişim

Bu koleksiyon başlıca aşağıdaki konuları kapsamaktadır.

Radiology, Surgery, Pathology, Orthopedics, Anesthesiology, Internal medicine, Dermatology, Ophthalmology, Neurology, Critical Care, Emergency Medicine,

Psychiatry, Urology, Otolaryngology, Reproductive Medicine

Springer Nature eBook Önemli Özellikleri:

• Her bir eKitap Springer Nature Editörleri tarafından tüm dünyada seçilmiş çalışma alanlarında, en yetkin araştırmacılar tarafından yayınlanan bilimsel kitaplardır.
  • Diğer e- kitaplardan farklı olarak okuyucu sınırlaması, sayfa sınırlaması, chapter sınırlaması yoktur. Oturum kapatıp açmak, bölümleri tek tek indirmek gerekmez.
  • Araştırmacı kitabı tek seferde indirebilir. Sınırsız print hakkına sahiptir.
  • Limitsiz erişim; kullanıcı sınırlaması yoktur.
  • Limitsiz indirme; sayfa sınırlaması yoktur.
  • Her türlü elektronik cihazdan (akıllı telefon, tablet, bilgisayar, android) hiçbir eklenti yüklemeden okunabilme, indirilebilme özelliğine sahiptir.
  • Kitaplara SpringerLink platformu üzerinden doğrudan erişilebildiği gibi kütüphane kataloğu üzerinden erişim de mümkündür.

KSBÜ KÜTÜPHANESİ E-KİTAP KOLEKSİYONU İLE ZENGİNLEŞTİ

Üniversite içerisinden hiçbir üyelik gerektirmeden kullanabilirsiniz.

Erişim için tıklayınız.

Kütüphane kataloğu üzerinden erişim

Bu koleksiyon başlıca aşağıdaki konuları kapsamaktadır.

Psychiatry, Urology, Otolaryngology, Reproductive Medicine

Springer Nature eBook Önemli Özellikleri:

• Araştırmacı kitabı tek seferde indirebilir. Sınırsız print hakkına sahiptir.
  • Limitsiz erişim; kullanıcı sınırlaması yoktur.
  • Limitsiz indirme; sayfa sınırlaması yoktur.