KÜTAHYA’DA 1. ULUSAL TIP KONGRESİ DÜZENLENECEK

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Tıp Fakültesi Bilimsel Araştırma Topluluğu (KSÜTBAT) tarafından 7-9 Şubat 2020 tarihlerinde “KSÜTBAT 1. Ulusal Tıp Kongresi” düzenlenecek. Hezar Dinari Kültür Merkezinde düzenlenecek kongrede sunum için son başvuru tarihi 10 Ocak 2020.

#KSBÜ- Kongrede farklı alanlarda ismini duyurmuş bilim insanları konuşma yapacaklar. Üç salonda paralel gerçekleşecek oturumların konuları şu şekildedir; “Kök Hücre ve Hücresel Tedavileri, Nöroloji ve Nöroimmünoloji, Onkolojide Bugün, Cerrahide Güncel Gelişmeler, Tıp ile Gelişen Teknolojiler ve Kariyer. “

1.Ulusal Tıp Kongresi’nde 15 öğrenciye sözlü sunum imkanı sağlanacaktır. Ayrıca kongre boyunca 20 poster sunumu gerçekleşecek olup hem sözlü hem poster sunumlarında dereceye giren öğrencilere ödül verilecektir.

Poster veya sunum için son başvuru tarihi; 10 Ocak 2020.

Etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgiye http://bat.ksbu.edu.tr/ sitesinden ulaşabilir ve kayıt olunabilmektedir.

KÜTAHYA’DA 1. ULUSAL TIP KONGRESİ DÜZENLENECEK

Poster veya sunum için son başvuru tarihi; 10 Ocak 2020.