KSBÜ MEKUT “KIŞ EĞİTİMİ TATBİKATI”NI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Medikal Kurtarma Topluluğu (MEKUT) yeni üyeleri ile birlikte hem eğitim, hem saha uygulamasını barındıran “Kış Eğitim Tatbikatı”na imza attı.

#KSBÜ- MEKUT üyeleri “Kış Eğitim Tatbikatı” için Tıp Fakültemiz binasının çevresine çadırlarını kurdular. Burada eğitimci üyeler, topluluğun yeni üyelerine 2 gün boyunca eğitim verdiler. Topluluk üyeleri senaryolar doğrultusunda sahada vaka çalışmaları yapıp, medikal müdahale girişimlerini gerçekleştirdiler.

Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi'nin (UMKE) destekleriyle gerçekleşen tatbikat topluluk üyelerine ciddi bir deneyim kazandırdı.

Tatbikatın sonunda MEKUT üyeleri yazılı olarak teşekkürlerini sundular. Teşekkür yazısında, “Eğitimin bir parçası olan bu tür uygulamalarda topluluk olarak bize yer verdikleri için Kütahya ’Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi'ne, MEKUT Danışmanımız Dr. Öğr .Üyesi Emine Kadıoğlu ve Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.” denildi.

KSBÜ MEKUT “KIŞ EĞİTİMİ TATBİKATI”NI GERÇEKLEŞTİRDİ