Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Sultan Güçlü Öğrencileri ile Birlikte Toplumsal Duyarlılık Oluşturmak için Sera AVM‘de Halkla Buluştu

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Renkli Düşler Topluluğu öğrencileri 25.11.2019 tarihinde Sera AVM'de "25 Kasım Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında topluluk standında gelen misafirlere kadın hakları konusunda bilgi verdi ve konuya karşı farkındalık yaratmak için mor kurdele dağıttı. Ayrıca 20 Kasım  1989 yılında kabul edilen Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi'yle birlikle çocuk haklarının yasalarca tanınmasının kutlandığı bir gün olan 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında çocuk hakları ve bu haklara ulaşamayan çocuklar hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla standa gelen çocuklara hakları konusunda bilgi verildi ve çocuklarla çeşitli oyunlar oynandı. Bu güzel etkinliği düzenledikleri için Renkli Düşler Topluluğu öğrencilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.