1. KÜTAHYA PEDİATRİ GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemizde (KSBÜ) 1. Kütahya Pediatri Günleri Konferansı gerçekleşti.

#KSBÜ- Konferansın açılış konuşmasını KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Orhan Özatik yaptı. Başhekim Özatik,  Kütahya'da birinci kez düzenlenen Pediatri Günleri Konferansı hakkında bilgi verdikten sonra katılımcılara teşekkürlerini sundu. Prof. Dr. Orhan Özatik, Öğretmenler Günü için de tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

Konfetansta 2 oturum gerçekleşti. 1. Oturum Programı’nda Prof. Dr. Hasan Yüksel "Hışıldayan çocuk: Tanıdan tedaviye”, Prof. Dr. Özge Yılmaz “Besin alerjisi: Alerjinin yeni trendi”, Prof. Dr. Sertaç Arslanoğlu “Anne sütü mucizesi: İçeriği ile ilgili son gelişmeler” ve Doç. Dr. Cem Karadeniz “Çocukluk yaş grubunda taşikardiye yaklaşım” sunumlarını gerçekleştirdiler. 2. Oturum Programı’nda ise Prof. Dr. Nazmi Narin “Akut romantimal ateş: Neler değişti?”, Prof. Dr. Şükrü Hatun “Diabetik ketoasidoz” ve Prof. Dr. Zehra Aycan “Boy kısalıklarına yaklaşım” hakkında sunumlarını yaptılar.

1. KÜTAHYA PEDİATRİ GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ