KSBÜ’DE İLERİ MİKROSKOP TEKNİKLERİ İLE İLGİLİ ÇALIŞTAY DÜZENLENDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemizde (KSBÜ) ışık ve elektron mikroskopları hakkında bilgi vermek amacıyla eğitim çalıştayı düzenlendi.

KSBÜ- Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz ile Zena Global işbirliği kapsamında düzenlenen etkinlikte, öğretim elemanları ve öğrencilere ışık ve elektron mikroskoplar hakkında bilgi verildi. “Zeiss on Your Campus Workshop Serisi” isimli eğitim çalıştayı tam gün sürdü.

KSBÜ Tıp Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğin açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu yaptı. Rektör Kavuncu, “Bu çalıştayda hem teorik hem uygulamalı eğitim verilecek. Öğrencilerimize nitelikli hale gelmeleri için önemli bir etkinlik olacak. Bunun için buraya gelen eğitmenlere ve temsilcilere de teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Çalıştayda öğretim üyeleri ve temsilciler ileri mikroskop teknikleri hakkında hem teorik hem uygulamalı eğitim verdiler.

Öğretim elemanları ve öğrenciler gerçekleştirilen eğitimden dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

KSBÜ’DE İLERİ MİKROSKOP TEKNİKLERİ İLE İLGİLİ ÇALIŞTAY DÜZENLENDİ