SENDİKA BAŞKANLARI ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİLER

Memur-Sen İl Temsilcisi Fatih Köse ve Hizmet İş- Sendikası Kütahya Şube Başkanı Ahmet Özen heyetleri ile birlikte Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörümü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu ziyaret ettiler.

Sendika başkanları tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya, “Gayretlerinizin, vizyonunuzun ve geniş ufkunuzun bilincindeyiz. Hepimizin ortak gayesi insanlarımızın beklentilerini karşılamaktır. Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinin kurulduğu günden bugüne kadar yaptığınız çalışmalar ve gelişmeler hakkında bilgi almak ve katkı sağlamak amacıyla bugün buradayız.” denildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu ise şunları söyledi: “Bize verilen bütçe ve imkanlar vatandaşlarımız vergileriyle aktarılmaktadır. Bizde bu sorumluluk ve bilinçle üniversitemizi inşa etmeye çalışıyoruz. Amacımız Kütahya’da araştırma ve bilim değerlerini yükseltmek, eğitim gücümüzü arttırmak, sağlık hizmetlerinde nitelik ve kalitenin artmasını sağlamak ve toplumsal katkı ve fayda sağlamaktır.”

SENDİKA BAŞKANLARI ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİLER