10 KASIM ATATÜRK‘Ü ANMA TÖRENİ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81. yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi #KSBÜ Üniversitemiz Atatürk anıtı önünde anma proğramı gerçekleştirildi. Törene Üniversitemizin yöneticileri, idari personeli ve öğrenciler katıldı.

Büyük Önder Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu 09.05'te sirenlerin çalmasıyla saygı duruşunda bulunuldu.
Daha sonra Türk bayrağının göndere çekilerek yarıya indirildiği tören, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Kurtuluş Savaşımızın başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk için Kütahya Zafer Meydanı’nda da anma töreni düzenlendi. Törenlere #KSBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Duygu Perçin RENDERS katıldı

10 KASIM ATATÜRK‘Ü ANMA TÖRENİ