TÜGVA KÜTAHYA ŞUBESİNİN AÇILIŞINA KATILDIK

TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmettin Bilal ERDOĞAN ve TÜGVA Genel Başkanı Enes EMİNOĞLU'nun katılımıyla gerçekleşen açılışa İl Protokolü ve bir çok STK temsilcisi de katıldı.
Okulda ve Evde olmadıkları zaman diliminde Gençlerin zaman geçirebileceği etkinliklerini paylaşacağı, sosyal paylaşımlarda bulunacağı Merkez Samanpazarı Sadettin Camisinin yanında Kütahya il temsilcisi Orhan Yener KAYTANCI nın yönetiminde hizmete açıldı.
Açılışta Necmettin Bilal ERDOĞAN yaptığı konuşmada;
TÜGVA sizlere imkan sağlamak, ahlaklı, yerli ve milli bir nesil yetiştirmek için çalışıyor, Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesi her yıl biraz daha büyüyerek devam ediyor. Bütün çalışmalarımız ilerde bu hedefleri daha ileriye sizlerin taşıyabilmesi içindir. Hayallerinizi ve hedeflerinizi gerçekleştirmeniz için desteğimiz her zaman sizlerledir. Kim var denildiğinde sağınıza solunuza bakmayacaksınız “Ben varım” diyeceksiniz. Bu inanç ve düşünce ile Türkiye 21. Yüzyıla damgasını vuracaktır. Dedi.

TÜGVA KÜTAHYA ŞUBESİNİN AÇILIŞINA KATILDIK

Açılışta Necmettin Bilal ERDOĞAN yaptığı konuşmada;