LİSELİLER SAĞLIK ÜNİVERSİTEMİZ HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Unilook Türkiye tarafından Kütahya Hilton Garden- Inn’de düzenlenen “Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri” kapsamında liseliler Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) hakkında bilgi aldılar.

KSBÜ- Unilook’un düzenlediği etkinlikte Türkiye’nin farklı üniversiteleri, Kütahya’nın öğrencilerine kendilerini tanıtma şansı buldular. Hilton Garden- Inn’de düzenlenen organizasyonda lise son sınıfta bulunan öğrenciler, üniversite temsilcilerine okumak istedikleri bölümler dışında üniversitenin sosyal ve kültürel faaliyetleri, kampüs olanakları gibi sorular da yönelttiler. Sohbet ortamında geçen soru- cevaplardan sonra ise Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (ksbu.kurumsal) Instagram sayfasının “Takip Et” butonuna itinayla tıklandı.

KSBÜ standımızı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri İsmail GÜVEN ve Mehmet ZORLU ile Kütahya Eğitim-Bir-Sen 1 No'lu Şube Başkanı Fatih KÖSE’de ziyaret ettiler.

Üniversitemiz tarafından aylık çıkarılan “Kütahya Sağlık” gazetesiyle de günün anısına pozlar verildi.

LİSELİLER SAĞLIK ÜNİVERSİTEMİZ HAKKINDA BİLGİ ALDILAR