KSBÜ AİLESİ ADIM ÜNİVERSİTELERİ TOPLANTISINA KATILDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu; Genel Sekreter Kutlu Önal ve daire başkanları ile birlikte Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinin düzenlediği Adım Üniversiteleri Toplantısı’na katılım sağladı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinin düzenlediği Adım Üniversiteleri 1. Grup İdari Toplantısı’na Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu ile birlikte Genel Sekreter Kutlu Önal, Bilgi İşlem Daire Başkanı Servet Sağlam, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Hüseyin Şen, Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanı Hasip Kaya, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Sinan Darcan, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mehmet Tetik ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Emre Moralıoğlu ile birlikte katılım sağladı.

18 farklı üniversitenin rektörleri, rektör yardımcıları, daire başkanları ve idari personelin katıldığı toplantıda bilgi ve tecrübeler karşılıklı olarak paylaşıldı. Adım Üniversiteler Toplantısı’nın amacı güç birliği sağlamak,  tecrübelerden faydalanmak ve bilgi paylaşımı ile üniversitelerin ilgili birimlerine fayda sağlamak.

AR-GE ÇALIŞMALARI İLE HEM DEVLETİMİZE HEM DE DÜNYAYA KATKI SUNMAYA ÇALIŞIYORUZ

Toplantının açılışı seremonisinde selamlama konuşması yapan Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu şunları söyledi: “Dünyanın değişmesine ve gelişmesine üniversiteler büyük katkı sağlamaktadır. Bizde Türkiye’deki üniversiteler olarak Ar-Ge çalışmaları ile hem devletimize hem de dünyaya katkı sunmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın vergileriyle devletimiz üniversitelerimize önemli kaynaklar aktarmakta. Ülkemizin zorlu bir sınav geçirdiği şu dönem bizler de üniversiteler olarak kaynakları verimli şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Bu etkinlik karşılıklı olarak bilgi ve tecrübelerin paylaşıldığı bir toplantı olarak geçmektedir. Daha yakın zamanda kurulmuş bir üniversite olarak bu toplantı bizim için verimli olacaktır.”

KARŞILIKLI BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞIMI YAPILDI

Açılış konuşmalarının ardından rektörler, rektör yardımcıları, genel sekreterler ve daire başkanları akranları ile birlikte bir araya gelerek, karşılıklı olarak bilgi ve tecrübeleri hakkında paylaşımlarda bulundular.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ayrıca KSBÜ Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu ve diğer rektörlere üniversiteyi tanıtma gezisi düzenledi. Rektör Kavuncu Denizcilik Fakültesini çok beğendiğini ifade etti. Grup son olarak denizci kaptan şapkaları ile birlikte poz verdi.

KSBÜ AİLESİ ADIM ÜNİVERSİTELERİ TOPLANTISINA KATILDI

AR-GE ÇALIŞMALARI İLE HEM DEVLETİMİZE HEM DE DÜNYAYA KATKI SUNMAYA ÇALIŞIYORUZ