KSBÜ’DEN DOMANİÇ – DARITEPE CUMHURİYET ZİRVE TIRMANIŞI

KSBÜ SKS Daire Başkanlığının organizasyonuyla Kütahya PADOK ile KSBÜ Genç Yeşilay ve Fiziksel Aktivite ve Spor öğrenci toplulukları Domaniç Kocadağ’da zirve yürüyüşü yaptı. Yürüyüşe KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’da katıldı.

#KSBÜ- Yürüyüş profesyonel PADOK ekibinin Yürüyüş Lideri Hemşire Zelkiye Kaya gözetimi ve rehberliğinde gerçekleşti. Toplam 84 kişinin katıldığı tırmanış yürüyüşünde 1850 rakımdaki Domaniç Orman İşletmesi Darıtepe Gözetleme Kulesi hedef alındı. Dağın kekik kokan havası, buz gibi dağ suları ve sonbahar mevsiminin harikulade güzellikleri arasında grup sık sık fotoğraf molası verdi. Zirvede Cumhuriyetimizin 96. yıldönümünü kutlamak için Türk bayrağı açıldı; Mehmetçiğe asker selamı gönderildi.

Kocadağ’ın zirvesinde açık havada, kumanya tarzı öğle öğünü alındı. Yaklaşık 18 kilometrelik dağ tırmanış yürüyüşüne katılan öğrenciler günün sonunda oldukça yorgun ama bir o kadar da mutlulardı. Öğrenciler ayrıca rektör hocaları ile birlikte adeta arkadaş ortamında sohbet ile geçen bu yürüyüş nedeni ile memnuniyetlerini dile getirerek, “KSBÜ’lü olmanın ayrıcalığını daha çok hissediyoruz. Büyükşehirler dahil olmak üzere bu şekilde imkanlara sahip olan çok az üniversite öğrencisi bulunmaktadır.” diye ifade ettiler.

Domaniç gezisi Ilıcaksu – Sarıkız beldesini ziyaret ile sona erdi

KSBÜ’DEN DOMANİÇ – DARITEPE CUMHURİYET ZİRVE TIRMANIŞI