REKTÖR YARDIMCIMIZ RENDERS HAYATINI ANLATTI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, öğrencilere hayatını anlattı.

KSBÜ- Üniversitemiz Sağlık ve İyilik Hareketi Topluluğu tarafından düzenlenen “Ben Yaşarken” etkinliğinin konuğu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Duygu Perçin Renders oldu. Öğrencilerin dikkatle takip ettikleri etkinlikte, Prof. Dr. Duygu Perçin Renders eşi ile birlikte hayatı hakkında bilgi verdi.

REKTÖR YARDIMCIMIZ RENDERS HAYATINI ANLATTI