VALİ ÜNİVERSİTEMİZ ÇALIŞMALARINDAN ÇOK MEMNUN KALDI

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) çalışmalarını çok beğendiğini ifade ederek, Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu tebrik etti.

KSBÜ- Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, KSBÜ Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu ziyaret etti. Rektörümüz, Vali Toraman’ı Sağlık Üniversitemiz çalışmaları hakkında bilgilendirerek; dün resmi açılışları gerçekleşen Prof. Dr. Fuat Sezgin Okuma Salonu ve “Akademi Lounge” ile Tıp Fakültesi Konferans Salonu, laboratuvarlar ve Renkli Cafe’yi gezdirdi. Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman üniversitenin yenilikleri hakkında çok memnun kaldığını ifade ederek, Rektör Kavuncu’yu tebrik etti.

VALİ ÜNİVERSİTEMİZ ÇALIŞMALARINDAN ÇOK MEMNUN KALDI