KSBÜ‘DE PATENT EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemizde (KSBÜ) Patent Eğitim Semineri gerçekleşti.

KSBÜ- Sağlık Üniversitemiz Tıp Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen Patent Eğitim Semineri'nde konuşma yapan Fikri Sinai Mülki Haklar Başkanı Eğitimci Uz. Dr. İbrahim Yaşar patent alma konusunda izlenmesi gereken süreç hakkında bilgi verdi.  Programın sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu, paylaştığı bilgilerden dolayı Dr. Yaşar'ı tebrik ederek, hediye takdim etti.

KSBÜ öğretim elemanları ve öğrencileri seminerin gayet verimli geçtiğini dile getirerek, memnuniyetlerini ifade ettiler.

KSBÜ‘DE PATENT EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ