DPÜ Rektörü Uysal‘dan İadei Ziyaret

KSBÜ- Üniversitelerimiz arasında işbirliği yaptığımız, aynı kampüsü paylaştığımız ve şimdiye kadar gelişmemizde büyük katkıları olan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım UYSAL, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muammer Gavas ve Genel Sekreter Doç. Dr. Atilla Batur nezaket ziyaretinde bulundular. Ortak çalışma alanları; imkanların birlikte kullanılması ve Kütahya'nın gelişmesine birlikte katkı verme iradesi ortaya konuldu. Kütahya DPÜ Rektörü ayrıca Tıp Fakültemiz girişinde bulunan “Renkli Cafe”de öğrencilerimizle sohbet etti.

DPÜ Rektörü Uysal‘dan İadei Ziyaret