Rektör Kavuncu Meclis Başkanı Şentop‘u Ziyaret Etti

KSBÜ- Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, AK Parti Kütahya Milletvekili Av. İshak Gazel ile birlikte TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’u makamında ziyaret etti. Rektör Kavuncu Meclis Başkanı Şentop’a, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemizin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Rektör Kavuncu Meclis Başkanı Şentop’u üniversitemize davet etti.

Rektör Kavuncu Meclis Başkanı Şentop‘u Ziyaret Etti