Yeni Akademik Yılı Açılış Töreni‘ne Katıldık

KSBÜ- Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Duygu Perçin Renders ve Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi, SKS Daire Başkanımız Öğr. Gör. Sinan Darcan ve SBF Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Betül Yavuz ile birlikte Ankara Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2019-2020 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'ne katılım sağladı.

Beştepe’de gerçekleşen Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın davetleri ile T.C. Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2019- 2020 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'ne katıldık. Sayın Cumhurbaşkanımız yüksek öğrenime dair çarpıcı veriler sundu; ülkemiz adına üniversitelerden beklentilerini sıraladı. Yeni kurulan bir üniversite olarak taşıdığımız yüksek sorumluluğun bilincinde, yüksek öğrenim hedeflerimiz doğrultusunda gayretle çalışmaya devam edeceğiz.”

Yeni Akademik Yılı Açılış Töreni‘ne Katıldık