Üniversitemizde Kurum İdari Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz Rektörlük Toplantı Salonunda, 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunun 22. ve 41. Madde uyarınca 12.09.2019 Perşembe günü saat 10:00’da, Kurum İdari Kurul Toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Genel Sekreterimiz Kutlu Önal, Personel Daire Başkanı Mehmet Güney, İdari ve Mali İşleri Daire Başkan V. Aydın Dalyanoğlu, Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürü Feyzullah Özbay ve Sağlık SEN Kütahya Şubesi yetkilileri katılım sağladı.

Yapılan toplantıda üniversitemiz personellerin sıkıntıları, güncel durumları ve yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü.

Toplantının sonunda Genel Sekreter Önal katılımcılara teşekkür etti.

Üniversitemizde Kurum İdari Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Toplantının sonunda Genel Sekreter Önal katılımcılara teşekkür etti.