Sağlık Üniversitemizde Nutrisyon Sempozyumu Düzenlendi

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemizde (KSBÜ) Nutrisyon Sempozyumu düzenlendi.

KSBÜ-Üniversitemiz Tıp Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen sempozyuma Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, Prof. Dr. M. Cem Algın ve Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi, öğretim elemanları ve öğrenciler katılım sağladı. Etkinlikte konuyla ilgili farklı üniversitelerden öğretim üyeleri bildiri sundular.

Sempozyumu düzenleyen KSBÜ Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Canan Balcı şunları söyledi: “Öncelikle Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemizde gerçekleştirdiğimiz nutrisyon sempozyumu bizim için çok değerli. Çünkü nutrisyon (beslenme) hastalar için çok önemlidir. Nutrisyon; hastaların beslenmesi ile ilgilidir. Kritik hastalarda yeterli ve zamanında beslenme desteğinin sağlanması çok önemlidir. Bugün değerli bilim insanlarımız ile yoğun bakımda yatan hastalarımızın tedavi ve iyileşme sürecinde çok önemli olan beslenme konusunu tartışmak üzere toplandık. Çok verimli bir sempozyum geçirdik. Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz çatısı altında değerli çalışmalara imza atmak için çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Nutrisyon sempozyumunu her sene düzenlemeyi planlıyoruz.”

Etkinlik konuşmacılara plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile birlikte sona erdi.

Sağlık Üniversitemizde Nutrisyon Sempozyumu Düzenlendi