Üniversitemiz SBF‘nin Akademik Yılı Açılış Kahvaltısı Gerçekleşti

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesinin akademik yılı açılış kahvaltısı gerçekleşti.

KSBÜ-Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesinin (SBF) düzenlediği akademik yılı açılış kahvaltısına Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu; Rektör Yardımcımız, aynı zamanda SBF Dekanı Prof. Dr. Duygu Perçin Renders; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. M. Cem Algın ve Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi; Genel Sekreter Kutlu Önal, daire başkanları, öğretim elemanları ve idari personelimiz katıldı. Gerçekleştirilen kahvaltıyla SBF’nin yeni personelleri de birbirleriyle tanışma fırsatı buldular. Kahvaltı yeni akademik yıla başarı dilekleriyle son buldu.

Üniversitemiz SBF‘nin Akademik Yılı Açılış Kahvaltısı Gerçekleşti