Üniversitemiz Yine Yüzde 100 Doluluk Oranı Sağladı

KSBÜ-YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile birlikte Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) geçen sene olduğu gibi tüm fakülte ve meslek yüksekokullarında yine yüzde yüz doluluk oranı sağladı. Yüzde 100 doluluk sağlayan az sayıda üniversite arasında yerini alarak, büyük başarı elde etti.Sağlık Üniversitesine toplam 858 öğrenci kayıt yaptıracak.

SAĞLIK ÜNİVERSİTESİNİN GÖSTERDİĞİ PERFORMANS ÖĞRENCİLERİ ÇEKİYOR

Sağlık Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu YKS yerleştirme sonuçları ile ilgili şu açıklamaları yaptı: “ Yeni bir üniversite olmamıza rağmen yine geçen sene olduğu gibi tüm bölümlerde yüzde yüz doluluk oranı sağladık. Türkiye’nin sağlık temalı devleti üniversitesi olan Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemizin bu kadar rağbet görmesinin nedenini gösterdiğimiz performanstan dolayı olduğunu açıklayabiliriz. Üniversiteler arasında rekabetin giderek arttığı ülkemizde, Sağlık Üniversitemizin eğitiminin çağdaş ve kaliteli olması için çalışmalar yaptık. Dijital ortamda öğrenci yönetim sisteminden gelişmiş laboratuvar donanımlarına, teknolojik olarak donatılmış dersliklerden öğrenci için oluşturulan sosyal alanlara kadar pek çok konuda hazırlıklar yaptık. Öğrencilerimizi burada iyi bir eğitim ve müfredat bekliyor. YKS yerleştirme sonuçları ülkemize, memleketimiz Kütahya’ya ve üniversitemize hayırlı olsun. Tüm yeni öğrencilerimize hoş geldin diyoruz.”

Üniversitemiz Yine Yüzde 100 Doluluk Oranı Sağladı

SAĞLIK ÜNİVERSİTESİNİN GÖSTERDİĞİ PERFORMANS ÖĞRENCİLERİ ÇEKİYOR