Rektör Kavuncu, DPÜ‘nün Yeni Rektörünü Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu heyeti ile birlikte, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin yeni Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KSBÜ- Sağlık Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi ve Genel Sekreter Kutlu Önal ile birlikte, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin yeni Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Rektör Kavuncu ziyaret hakkında şunları söyledi: “Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Kâzım Uysal’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Sağlık Üniversitemiz, Dumlupınar Üniversitesi ile birlikte tam bir uyum ve işbirliği içerisinde; şehrimize ve ülkemize karşı sorumlulukları yerine getirecektir.”

Rektör Kavuncu, DPÜ‘nün Yeni Rektörünü Ziyaret Etti