Kütahya, “Vatan Milletin, İrade Milletin” Dedi

Sağlık Üniversitemiz Rektörü Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, üniversite personeli ile birlikte Kütahya Valiliği önünde düzenlenen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinliğine katıldı. Kütahya protokolü ve vatandaşlar, “Vatan Milletin, İrade Milletin.” dedi.

KSBÜ- Sağlık Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, KSBÜ Başhekimi Prof. Dr. Orhan Özatik, Genel Sekreter Kutlu Önal, daire başkanları ve üniversite çalışanları ile birlikte Zafer Meydanı’nda gerçekleşen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinliğine katılım sağladı. Etkinliğe katılan Kütahya protokolü ve vatandaşlar “Vatan Milletin, İrade Milletin.” dedi.

Kütahya, “Vatan Milletin, İrade Milletin” Dedi