Kütahya‘da 15 Temmuz Etkinlikleri Gerçekleşti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya’da gerçekleşen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında bir dizi etkinliklere katılım sağladı.

KSBÜ- Sağlık Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Genel Sekreter Kutlu Önal ile birlikte Kütahya’da gerçekleşen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında bir dizi etkinliklere katılım sağladı. Etkinliklere Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Hava Er Eğt. Tugay ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Necati Gündüz, İl Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Cumhuriyet Başsavcısı Evren Akbey, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Celal Yücel, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Kütahya Valiliği tarafından düzenlenen etkinlikler, protokol üyelerinin Hava ve Polis Şehitliği ziyaretleri ile başladı. Şehitlerimize Kütahya İl Müftülüğü görevlileri Kuran okuyarak, protokol üyeleri ve vatandaşlar ile birlikte dua ettiler. Ardından kabirlere karanfil bırakıldı. Her kabrin başında, Diyanet Kuran Kursu'ndan, şehidimiz için Kuran okuyan bir öğrenci bulundu.

Şehit mezarlıkları ziyaretleri sonrası 15 Temmuz 2016 Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı’na geçildi. Burada Sağlık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu protokol üyeleri ile birlikte, şehitlerimiz anısına fidan dikti.
Valilik tarafından düzenlenen bir dizi etkinliklerini sonunda, protokol üyeleri Ali Paşa Camisine geçti. Camide tüm şehitlerimiz ve gazilerimize için Mevlid-i Şerif okundu.

Kütahya‘da 15 Temmuz Etkinlikleri Gerçekleşti