Rektör Kavuncu Bakanları Ziyaret Etti

Sağlık Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, milletvekilleri ile birlikte bakanları ziyaret etti.

KSBÜ- Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu; Kütahya Milletvekilleri Ahmet Tan, İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler ile birlikte Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank’ı ziyaret etti.

“BÖLGEMİZDE YAŞAYAN VATANDAŞLARIMIZA YENİ HİZMET ALANLARI GETİRECEK BİRİMLERİN TESİS EDİLMESİ HUSUSLARINDA GÖRÜŞMELER YAPTIK”

Rektör Kavuncu ziyaretler hakkında şunları söyledi: “Üniversitemizin kurulduğu günden bu yana geçen bir sene içersinde planlamalarımızı ve gelişim hedeflerimizi belirlemeye çalıştık. Planlama sürecine mülki idarecilerimizi, siyasi temsilcilerimizi, yerel yöneticileri, kurumlarımızı, sivil toplum kuruluşlarını, Sağlık Üniversitesi personeli ve öğrencilerimizi ve vatandaşları dahil ettik. Henüz bir senesini doldurmuş ve gelişme sürecinde ilk adımlarını atan Sağlık Üniversitemiz için planlama ve hedeflerimiz doğrultusunda adımlarımızı atmaya başladık. Bu süreçte hem yerelde hem Ankara’da işbirliğimiz önem taşıyor. Öncelikle sayın bakanlarımız ile görüşmelerimizi sağlayan; ihtiyaç ve taleplerimizin karşılanması noktasında her zaman yakın desteklerini gördüğümüz Kütahya Milletvekillerimiz Ahmet Tan, İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler’e teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın bakanlarımız ile üniversitemiz öğrencileri için eğitim öğretim faaliyetlerini destekleyecek, bölgemizde yaşayan vatandaşlarımıza yeni hizmet alanları getirecek birimlerin tesis edilmesi ve Sağlık Üniversitemizin yeni yerleşim ve gelişim alanları için teknik çalışmalar yürütülmesi hususlarında görüşmeler yaptık. Bakanlarımız ilettiğimiz konulara ilişkili yakın ilgi gösterdiler ve çözüm noktasında gerekli talimatları verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.”

Rektör Kavuncu Bakanları Ziyaret Etti