Şaphane Heyeti Rektör Kavuncu‘yu Ziyaret Etti

Şaphane Kaymakamı Lütfullah Göktaş ve Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan heyeti ile birlikte, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu makamında ziyaret ettiler.

KSBÜ-  Şaphane Kaymakamı Lütfullah Göktaş,  Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan, Ak Parti Şaphane İlçe Başkanı Murat Çakır, İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Tokyay ve Mehmet Gürler ile birlikte Belediye Meclis Üyesi Mustafa Yiğit, Sağlık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu makamında ziyaret ettiler. Şaphane heyeti, beraberinde getirdikleri ve ilçede meşhur olan kirazı Sağlık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kavuncu’ya hediye olarak takdim ettiler. Rektör Kavuncu ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, konuklara teşekkürlerini sundu.

Şaphane Heyeti Rektör Kavuncu‘yu Ziyaret Etti