Sağlık Üniversitesinden Otizmli Çocuklara Destek

Üniversitemiz Ruh Sağlığı öğretim üyeleri; otizmli çocuklara ve ailelerine destek olacaklar. Her 15 günde bir Sağlık Üniversitesi Ruh Sağlığı öğretim üyeleri ve Kütahya Otizm Derneği üyeleri görüşecekler.

KSBÜ- Sağlık Üniversitesi’nde, Kütahya Otizm Derneği (KUTODER) ile üniversite öğretim üyeleri toplandı. KSBÜ adına toplantıya Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim (AD) Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nermin Gündüz, yine aynı bölümden Dr. Öğr. Üyesi Feyza Çelik; Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları’ndan Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Özkan katılım sağladı. Üniversite dışından Çocuk Gelişim Uzmanı Damla Seydan da toplantıya katılanlar arasındaydı.

“BAŞTA REKTÖR PROF. DR. VURAL KAVUNCU OLMAK ÜZERE; SAĞLIK ÜNİVERSİTESİNE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Toplantıda KUTODER üyeleri yaşadıkları zorlukları öğretim üyelerine anlattılar. Üniversitemiz öğretim üyeleri ise otizm hakkında bilgilerini paylaşarak, ailelerin sorularını cevapladılar. Ruh Sağlığı ve Hastalıkları AD Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nermin Gündüz ise KUTODER’e her 15 günde bir buluşma teklifi etti. KUTODER üyeleri bu teklifi sevinçle karşılayarak, “Başta bize bu görüşmeyi sağlayan Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu olmak üzere; Sağlık Üniversitesine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.

Sağlık Üniversitesinden Otizmli Çocuklara Destek