Otizm Derneği Sağlık Üniversitesini Ziyaret Etti

Kütahya Otizm Derneği (KUTODER) üyeleri; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu makamında ziyaret ettiler. Rektör Kavuncu Sağlık Üniversitesi olarak, KUTODER ‘e her türlü konuda yardımcı olmak istediklerini dile getirdi.

KSBÜ- Kütahya Otizm Derneği (KUTODER) üyeleri; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu makamında ziyaret ettiler. Rektör Kavuncu; KUTODER’i çalışmalarından dolayı tebrik ederek, bu tür faaliyetlerin medeniyet seviyesini, üst seviyede gösterdiğini ifade etti. Sağlık Üniversitesi Rektörü Kavuncu şöyle devam etti: “Otizmli çocukların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Çocuklarımızın ve ailelerinin gülümsemesi bizleri mutlu etmektedir. O yüzden üniversite olarak otizm derneğine her türlü konuda yardımcı olmak isteriz.”

HERKES ÇOK MEMNUN KALDI

Ziyaret esnasında otizmli kız çocuğu Sevim, ev sahibi rolüne bürünerek, ziyaretçi olarak gelen KUTODER ekibine; Sağlık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi’ye kolonya ikram etti. Otizmli diğer çocuklar da Rektör Kavuncu ve Rektör Yardımcısı Çekirdekçi ile fotoğraf çekilerek, ziyaretten dolayı duydukları mutluluklarını gösterdiler.  KUTODER Başkan Yardımcısı Seda Kırıkçılar; KSBÜ’nün ilgisinden çok memnun kaldıklarını dile getirerek, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi’ye teşekkür etti. Otizm derneği ekibi makam ziyaretinin ardından, Üniversitemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Hastanesine geçti.

OTİZMLİ KIZ ÇOCUĞU SEVİM, MAKAM ARACIYLA FTR HASTANESİNE GEÇTİ

Otizmli kız çocuğu Sevim ise annesiyle birlikte Rektör Kavuncu’nun makam aracıyla Üniversitemiz FTR Hastanesine geçti.  Burada Dr. Öğr. Gör. Fatıma Yaman tarafından ağırlanarak, binayı gezdiler. KUTODER üyeleri FTR doktorları ile karşılıklı görüşmeler yaparak, otizmli çocukların tedavi ihtiyaçlarının daha düzenli bir şekilde alınabilmesi için istek ve taleplerini ilettiler. Otizm derneği üyeleri ziyaretinin sonunda ise Sağlık Üniversitesi çalışanları ile toplu fotoğraf çekildiler.

Otizm Derneği Sağlık Üniversitesini Ziyaret Etti

HERKES ÇOK MEMNUN KALDI