Simavlı Şehit Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tunceli kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Emre Üçkan, Simav ilçesine bağlı Yeniköy’de son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Üniversitemiz adına Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu katılım sağladı.

KSBÜ (Simav)- Tunceli kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Emre Üçkan, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı. Simav ilçesine bağlı Yeniköy’de gerçekleşen cenaze törenine Üniversitemiz adına katılım sağlayan Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, ‘’Şehidimiz artık tüm milletimizin evladı oldu. Allah (C.C) rahmeti ile muamele eylesin, Peygamber Efendimize komşu olsun. Teröre, teröristlere karşı başımızı eğmedik, eğmeyeceğiz.’’ ifadelerini kullandı.

Cenaze törenine İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Ali Çardakçı, Kütahya Valisi Ömer Toraman ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Simavlı Şehit Son Yolculuğuna Uğurlandı