Üniversitemiz çalışanları tatil sonrası bir araya gelerek, bayramlaştı.

KSBÜ- Üniversitemiz çalışanları tatil sonrası bir araya gelerek, bayramlaştı. Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi ve Prof. Dr. Mustafa Cem Algın; üniversite öğretim elemanları ve idari personelle bayramlaşarak, sohbet ettiler. Tatili verimli geçirdiklerini bildiren Sağlık Üniversitesi çalışanları, yüksek motivasyonla yeni görevlere hazır olduklarını ifade ettiler.

Üniversitemiz çalışanları tatil sonrası bir araya gelerek, bayramlaştı.