Üniversitemizde ‘Çocuk İstismarı ve İhmali‘ İsimli Konferans Gerçekleşti

KSBÜ- Üniversitemizde ‘’Çocuk İstismarı ve İhmali’’ isimli konferans gerçekleşti. Konferansta, Kocaeli Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşen Coşkun ve Maltepe Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Coşkun değerli bilgilerini aktardılar. Rektör Hocamız Prof. Dr. Vural Kavuncu konu hakkında sunumlarını gerçekleştiren bilim insanlarımıza teşekkür ederek, hediye takdim etti.

Konferansa, Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Evren Akbey, Adalet Komisyonu Başkanı Celal Yücel, İdare Mahkemesi Başkanı Ertuğrul Turan ve diğer protokol üyeleri ile birlikte Kütahya’nın Muhtarları katılım sağladı.

KSBÜ Ailesi olarak bu önemli konu hakkında bizlere değerli bilgilerini aktaran Hocalarımıza ve konferansa katılım sağlayan tüm konuklarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Üniversitemizde ‘Çocuk İstismarı ve İhmali‘ İsimli Konferans Gerçekleşti